A mai „férfiak” udvarlási szokásai!

 

 

Íme a „teremtés csúcsai”, megnézhetjük mire jutottak….ahogy nézelődöm eme szélesnek látszó világban, egyre csak azon kapom magam, hogy a férfiak egyformák. Persze nem teljesen szó szerint kell érteni a dolgot, ugyanis nyilván nem ugyanúgy néznek ki (többnyire J a jobbik esetben legalábbis), és csomó dologban különböznek, ám vannak olyan fellelhető vonások és borzongásra késztető dolgok, melyek minden férfiben ott vannak. Ilyen például az, mikor mindenki előtt fingó versenyt rendeznek, avagy hatalmas késztetést éreznek arra, hogy minél nagyobbat böfögjenek…ami ezt megkoronázza, hogy még hangosan nevetni is kezdenek, had vegye csak észre az is, aki eddig esetleg próbált udvariasan elfordulni és nem venni tudomást a dologról. De ezek talán olyan dolgok, melyet már mindenki megszokott…hmmm megszokott, ez vicces, ezt nem lehet megszokni…szóval maradjunk inkább annyiban, hogy tudomásul vettük, ez ellen nincs mit tenni….de amit az ellenkező nem valószínűleg sohasem fog tudomásul venni, az az, ahogyan egyesek „udvarolni” próbálnak.

Ami azt illeti, én személy szerint fiúk között nőttem fel, de a mai napig borzasztó módon meg tudok lepődni, mikor szembetalálom magam egy kotta részeg felém vicsorító szőrős egyeddel. Az embernek jelen pillanatban nem épp kinéző valami kommunikálni próbál, miközben egyik kezével támaszkodni akar valahol (remélhetőleg a támaszték nem én leszek) lábaival szambázik, másik kezében sörösüveggel egyensúlyozik és próbálja nem elejteni, még csak kiborítani sem az aranyat érő „kincset”, melyből már amúgy is lefolyt vagy 3liter a csodás gyomorba ami olyan édesen dudorodik a póló alatt! Hatalmas élmény, ha sikerült a fickónak megtámasztania magát és pillanatnyilag talán az egyensúlya is rendben van. Jöhet a megszólalás amiből csak az kerekedik ki, hogy hát,…őőő, izé,….kicsit részeg vagyok…nem mindig iszom csak most…amúgy jól nézel ki…és kb. ugyanezt hallod vagy 5-ször egymás után, mire finoman próbálod közölni az illetővel, hogy nem vagy vevő a dologra. Ilyenkor általában értetlenül néz a végtelenségig mire sikerül felfognia, mit is jelent az elhangzott 3 db. Szóból álló mondat, majd megpróbálja viccesen elütni a hatalmas pofára esést. Ez rendszerint még rosszabbra sikerül. De sebaj, majd hatalmas hangon felröhög egyet esetleg egy büfi is kicsúszik, és szépen odébbáll, hátha még senki nem vette észre mit is akart valójában.

Hatalmas baklövés az is, mikor a különböző oldalakat társkeresőnek nézik és azon flesh-elnek a haverokkal, hogy kinek milyen ismerősei vannak, csorgatják nyálukat a képekre, majd hosszas eszmecsere után úgy döntenek, hogy ááá igen, írok neki! Az persze nem számít, hogy semmit nem tudok róla és életemben nem láttam! Hát igen,…..kikerekedik egy olyan szánalmasan borzasztó levél az egészből, hogy a női nem csak pislog és értetlenül áll a dolog előtt. De igen! Ők a teremtés csúcsai, akik oldalbordájából származunk, mi nők.

 

Szerző: dórci  2009.03.18. 20:30 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://doorci.blog.hu/api/trackback/id/tr511010567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása