A pasik szakítási szokásai!

 

 

Ismét vegyük a „teremtés csúcsait”, ha már ennyi remek példány született belőlük. Ők ugyanis tipikusan azok a lények, akik nehezen képesek párjukkal értelmes emberi lényként közölni a tényt, hogy virágzó és felhőtlen vagy épp nem felhőtlen kapcsolatuknak vége.
Több kategória is létezik.
Az első és majdnem legszánalmasabb csoportba tartozik az, aki egy szerencsétlen sms-ben írja meg a lánynak (akit valaha szeretett), hogy bocsi, vége, ennyi volt. Jobb esetben legalább egy bocs felirat fellelhető valahol a 2-3 szavas üzenetben. Rosszabbik esetben még az sem.
A második kategória, mikor a férfi már elég bátornak érzi magát ahhoz, hogy szerencsétlen lány szemébe mondja a kegyetlen szavakat. Ahhoz azonban még nincs elég sütnivalója, hogy értelmes okot is találjon a történtekre. Ebben az esetben leginkább annyit mond:

 -ne haragudj, én nem így akartam (ennek leginkább annyi a lényege, hogy azt hittem jobb vagy az ágyban, bocs tévedtem)

-sajnálom (ami rendszerint azt takarja, hogy nincs kedvem az egészhez, hagyjuk)

- nem tudom (ez a legjobb, közkedvelt mondat- általában minden esetre rá lehet fogni)
De a nők külön szeretik azt a mondatot is, hogy : - szeretlek, de nem tudom mit akarok, nem tudom mi van velem (ez általában azt takarja, hogy nagyon bejössz és tök jó és én egy nagyon menő csávó vagyok, de sajnos még mindig befolyásolható és van aki nem csíp téged)

Na mármost kedves lányok, elkeseredésre semmi ok, hiszen ezek a „menő” fiúk úgyis feldobják a mindennapokat valami orbitálisan szánalmas tettel, amit rendszerint a hasonló érettségi szintű haverok motiváltak.
Tehát szemeket és füleket nagyra nyitni és indulhat a nevetés.
Kedves férfitársaink ugyanis mindent elkövetnek annak érdekében, hogy továbbra is ők kerüljenek a középpontba. Minden apróságot magukra vesznek, majd hogy oly tökösnek mutassák magukat a nagyra becsült haverok előtt, reagálnak mindenre és ezzel remekül megzavarják a lány nyugalmát. Viszont azt nem sejtik, hogy a nők agya barázdáltabb (aki érti érti, aki nem nem-de talán el tudja képzelni), azaz átlátnak ezeken az apró és szánalmas trükkökön. Tehát feleslegesek. Ha valakit már nem érdekel a másik, az nem figyeli, nem idegesíti magát mindenféle marhaságon, hanem szép csendben visszavonul és éli tovább normálisan életét.
De ez ugye általában nem így szokott történni. Hiszen nagyon jól tudjuk, hogy ezek a fene „érett” férfiak, akik szerint a nők a gyerekesek még köszönni sem képesek a szakítás után. Sőt, előszeretettel kiabálnak marhaságokat, lehetőleg úgy, hogy a volt barátnő ezt hallja. Külön kedvelik azt a jelenetet is, hogy összeszedik az adott környék kurváját, hogy lejtsenek vele egy kört a volt barátnő előtt, ezt lehetőleg úgy, hogy a gúnyos „hehe nézz csak ide mekkora király vagyok” mosoly is a fejükön villogjon. Persze ezt remekül szokták fokozni még sokkal szánalmasabb és átlátszóbb dolgokkal…
ismerős sorok ezek szinte mindenkinek…nincs is min meglepődni. A Férfiak egy kaptafára készültek, az élet némelyiknek tetszetős, némelyiknek inkább futurisztikus hatású grafikát készített. Fel a fejjel lányok! Talán akad még egy-két „földönkívüli elrontott” példány (melyek lecsúsztak a kaptafáról)!/ Ilyen pl. Vikicica Gabeszkája :D / Hajrá csajok! Igyekezzetek az ilyen kivételes és ritka „darabokat” kifogni!

A férfi, aki oda mer állni társa elé és normális emberi körülmények között megbeszélni vele, hogy mit érez és mit gondol, aki képes elmondani a szakítás okát és értelmes érvekkel és érzésekkel alátámasztani azokat, majd békében elválni a lánytól, azoktól elnézést! Nekik gratulálunk!

 

Szerző: dórci  2009.03.18. 23:11 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://doorci.blog.hu/api/trackback/id/tr701010917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása